I väntans tider

Ligger i sängen hemma hos mamma & pappa, väntar på att klockan skall gå så vi kan åka till flygplatsen.

Kom och tänka på det här med hjärnspöken, tvångstankar, tankekfraft. På aftonbladets web-tv såg jag ett inslag om Uri Geller han är en mentalist. Typ kan läsa tankar, böja skedar med hjälp av tankekraft m.m Tro ni på sånt? Jag har sett filmen The Secret filmen & boken. De handlar om att om du har en posetiv inställning och tänker goda tankar så kommer det  bli så. Går man runt och tänker att du kommer råka ut för tråkigheter så kommer du göra det för att du går runt och tänker dåliga tankar och kommer där med leva efter de. De kan jag nog tro på. Att jag kommer längre om jag tänker posetivt. Men att böja en sked med hjälp av tankekraft? hmm njaa ja e rätt skeptisk faktiskt.

Jag tror de mesta handlar om att ha en posetiv inställning så kommer livet bli bättre.



Avrese dag

Har inte bloggat på några dagar nu. Har haft massor och fixa inför resan och på jobbet har jag lärt upp min vikarie som skall ta min roll när jag är borta. Lycka till Jessica! Känns lite konstigt att överlåta allt till henne. Men jag tror de kommer gå bra!

Ja då skall man åka till Thialand idag då, känns konstigt. Precis ätit stekt ägg frukost och sitter nu och funderar i soffan. Har redan packat allt typ. Men känns inte alls som vi skall åka idag. Har ingen resfeber heller. Har alltid bara släppt allt och bara fokuserat på resan och inte tänkt på allt här hemma. Men känns annorlunda denna gången. Självklart vill jag inget annat än att bara springa på planet och dra iväg. Men på ett sätt känns de som man kommer gå miste om saker här hemma. Att man verkligen lämnar något kvar här och åker iväg. Aldrig kännt så innan när jag rest iväg.

Planet går ca 23 ikväll. Skall åka från Torslanda vid 19-20 tiden något. Min goe kusin Malin skall köra oss. Vi skall äta lite middag och fira Pappa lite innan vi åker. Han skall få sina presenter och så iaf. För att vi skall slippa dra me paketen ner. Tror han kommer gilla presenterna mycket=)

Så skönt att man har mycket att se fram emot när man kommer hem med. Kommer hem Fredag den 8:e på kvällen. Dagen efter blir det födelsedagsfirande/inflyttningsfest för Emma och att hon flyttat ihop med Moe. Jag hoppas våren kommit ordentligt tills vi kommer hem. Efter det börjar alla sånna där röda/lediga dagar, påsk m.m Och i Maj får pappa sin Q5 han beställt. De ser jag med fram emot=)

Hmm sitter och sneglar bort mot min stora trunk jag packat. Den ser ganska full ut redan. Kanske borde plcoka ut lite kläder?


Nytt badrum, ny kost, ny träning, nytt jobb, ny bil, ett år äldre, resa till Thailand idag.
Hmm.. Känns rätt gött faktiskt. Men självklart saker som saknas.

Nu skall jag diska och fixa här. Får se om de blir något bloggande från Thailand.
Hoppas ni får det gott här hemma, jag skall njuta!

Soo long suckers!

Vem hänger i visaren?

Herregud sicken seg dag. Tiden går så långsamt och det är så lungt här på jobbet idag. Suck. Härligt att solen har tittat fram iaf. Har fixat alla räkningar och sånt till resan. Imorgon skall jag växla pengar. Har gjort packlista och planerat allt så det är bara att lägga i väskan. Allt är förberett. Jag vill åka nu!

Imorgon kommer det en tjej som jag skall lära upp så hon kan vara min vikarie när jag är borta. Hoppas hon kan ta några veckor till sommaren med så man kan få semester. 2 timmar kvar att jobba. Längtar efter min bil, längtar efter torsdag, längtar efter värme, längtar efter shopping. Längtar så!

Efter jobbet blir de jogging och matlagning. Linssoppa får det bli idag. Ovanligt va?=) Får ju passa på och äta det dom inte har i Thai. Åh äkta thaimat, det skall bli så gott!



Tjej-lördag

Lördagen vaknade jag tidigt. Tog en morgonjogg. Fixade hemma infär resan. Hämta sommar skit i källaren och sånt. Numera har jag ALLTID med mig mobilen när jag går ner i källaren efter att jag & chrille blev inlåsa där.

Sedan strax efter 1 tiden tog jag spånken till Järntorget, där mötte jag Malin så tog vi en promenad i Haga och solen. Vi hittade en solig bänk i Hagapraken där vi satt och tjötade, Elina kom sen med. Efter ett par timar i stan åkte vi hemåt.



Hem käka en gammel fryslåda och vila lite. Sen åkte jag hem till Malin i Kungsladugård. Jag, Emma, Sofia & Malin. Drack lite vin och tjöta tjej snack. Kl 23 gick ögonen i kors så åkte hem. Fan har hänt? Hur orkade man festa förr? Usch jag är gammel nu. Sova är skönare än att ha skoskav på krogen! Nästan lika kul med=)


 

Happy friday

Åkte strax innan halv 2 från jobbet. Plockade upp mamma & ninni vi IKEA Bäckebol. Hon är så fin min kärlek. Inte ett märke någontans, precis som ny. Jag är så glad över henne.

 

Sen hängde jag med hem till torslanda. Där åt vi färsk god lax & kollade på mitt ultimata favvo program.
"Så skall det låta" fan va a älskar det=) Efter det åkte jag hem och sussade gott.


Badrum

Mitt omtalade badrum är ju nu som sagt klart. Jag vet att jag lovade före & efterbilder men får nog bli efter resan för jag orkar inte fixa med det nu innan resan. Men mina goe vän Lovisa fixade ju en jätte fin blomranka till duschväggen=) Jätte fint blev det. Blir så glad av färger just nu.


Min fina kappa



Den är självklart mycket finare på än när den hänger på galjen.
Denna har jag planerat att jag skall ha när jag kommer hem från Thailand eftersom jag beställt vårväder lagom till jag kommer hem=)

Skjut mig

Va fan är detta?



Kul att jag tömde bilen igår på ALLT även snöborstar och isskrapor. Det blev till att skyffla bort all snön med händerna. Oh så härligt!

Fix inför resan!

Har en hel lista med saker att göra innan resan! Jag har ju bara haft typ ett halvår på mig att fixa det & nu är det bara en vecka kvar till avresa. Jaja det är jag i ett nötskal, bara inse. Fick iaf bockat av några punkter nu på rasten. Så härligt att jag kan göra massa ärenden på rasten. Va borta vid Sisjön Center, heter det så? Där borta vid Willys iaf. Köpte nya Loka vattenmelon när jag va inne på Willys och köpte en hel bunt med korsords tidningar & skvaller. STOR besvikelse kan jag säga. Sitter fortfarande och väntar på när Melon smaken skall komma. Ska prova en klunk till.. Hmm nooopp inte ett enda uns melon smak. Känner bara citron.




Jag har fortfarande inte någon fotoram på barn eller man på mitt skrivbord. Kanske för att jag inte har några?
Men vem vill då ha den äran att få sitta i en guldram på mitt desk?=)

Oh vilken härlig Ohh-nsdag

Bra dag på jobbet. Motionsrunda efter jobbet i den härliga solen. Sedan min underbart goda Linssoppa. Jag fattar inte va det är för fel i mitt huvud alltså? För bara några månader sedan skulle jag aldrig få för mig att käka linssoppa. Men nu, nu får jag cravings efter den jävla linssoppan. Så sjukt god är den, åh love!

En annan rolig nyhet är att jag ÄNTLIGEN köpt ny bil. En Mazda 2 blev det. En 08 som gått 5000. Fatta va bra!
Skall åka och hämta den imorgon ute på Orust.



Snygg va?=)


Camilla+HHL701=Osant
Jag och min S40 har kilat stadigt i 4½år nu. Självklart har vi haft lyckliga år. Allt var så härligt i början. Hon var min dröm som blev sann. Men sedan gick det bara utför. Jag får väl erkänna att jag inte va den bästa heller, vårdade henne inte så ömt som jag kanske borde. Men det var för att hon alltid satte sig på tvären. Hon ville leva sitt eget liv men det ville inte jag. Vi har inte haft något bra samarbete det sista året. Men nu när jag släpper henne fri för att hon skall få ett par lyckligare år utan mig känns det så skönt. Jag hoppas hon förstår mig med.
 Att jag gör rätt val, att jag gör det för bådas del.
Men käraste HHL701 jag kommer alltid minnas dig och bära dig i mitt hjärta.

Nu skall jag med all min kärlek ta hand om min nya Ice Blue Love!


Duktig-Dag

Måndagen bestod av jobb. Åkte hem vid 16 tiden eftersom min jobbtelefon hade krachat så hade inte så mycket att göra.

Drog snabbt på mig tränings kläderna när jag kom hem, gick till bibblan lämna tebax min ligga bok som jag inte hann läsa ut, sedan sprang jag på Östra kyrkogården. Sån härlig publik man har där, de hejar verkligen på.


 



Dirket in i duschen när jag kom hem igen sedan började jag helt utan att tänka och städa. What, jag blev lite förvånad själv så det va lika bra att forsätta. Jag har inte på de 2 åren någonsin bytt dammsugarpåse på min nya dammsugare. Har typ glömt av, köpr fel påsar osv. Men nu fick jag tummen ut att både byta påse och sätta på nya flytdynor under munstycket. Så de blev en dammsugar make-over. Dammsög noga, städa bort allt skit i badummet efter renoveringen, tvätta golverna. Tittade inte ens på klockan men jag vart väldigt effektiv så kl 18:45 satte jag mig ner i soffan med middagen.



Helgen

Fredag blev mkt lugnt. Tacos hemma hos päronen i Torslanda. Lördag kollade vi efter ny bil hela dagen. På kvällen åkte jag & Malin hem till Lovisa som var hundvakt.

 


Frukost: Äggröra med pujolök




Söndagen blev det även då bil letning denna gången med pappa. Sedan åkte vi hem till morbror chrille och hjälpe honom med lite småsaker i lghten. På kvällen åkte jag, Elin & Elina hem till Malin på mys. The, scones & solsiden

Torsdagens krubb


Middag: Ungsgrönsaker med sallad




Kvällsmat: Lättfil med kanel & grönt äpple

Löp

Gött med hakel i ansiktet när man är ute och springer


Shopping Lunch

Att äta på lunchen är överskattat. Åkte till Frölunda Torg och kikade. Det blev en ny top och en baseball cardigan.








Lite beslutsångest vilken färg jag skulle ta men ringde Ninni får råd så det blev den blå. 


Metro

Börjar alltid dagen med Metros korsord


Arbetsplats problem

Vårt kontor ligger ju i SCA huset i mölndal, där sitter vi på andra våningen.




Vi har en säljavdelning som inriktar sin sälj mot stora företag. Sedan avdelningen jag sitter på Fältservice.
Vi är totalt ca 60pers varav det finns totalt 5tjejer med mig. På min avdelning är jag ensam tjej. Nu till problemet. Varje avdelning har 3 toaletter, 2 Herr & 1 Dam. Grabbarna här skiter som faaaan. Vilken toalett tror ni dom skiter ner då? Inter tror ni väl att dom vill sitta i bajslukten och se sladdspåren i toaholken. Klart att dom sätter sig på damtoan och klämmer korvar. Så varje gång jag skall in där å snabbkissa, fylla på vatten, skala apelsin så ber jag till gud att ingen nyss vart där. Annars får jag stå där med mina kräkreflexer och ögonen tårar sig av lukten.
Efter lunch vid 13-14 tiden då får man fan se upp. Då knallar dom förbi här med en tiding under armen med sikte på min fina damtoalett som borde lukta hallon. Jag har en litet tävling, fast dom är inte medvetna om det. Jag kollar va klockan är när dom går in & vad klockan är när dom kommer ut. Killen som leder har en tid på hela 16minuter. Får se om någon kan klå han. Kanske borde köpa en flaska vin till vannaren?
Eller nä en nya toaborste och en Glade flarra kanske?




By the way, elelr jag menar Baj the way haha. Googla inte bilder på bajs. Det va ingen trevlig syn.


Sunprime Kamala Beach Resort

15 Dagar kvar

Fattar ni att jag längtar eller?



Västa starten på dagen

Åter till mitt badrums problem. Dom har ni i över 6 veckor hållt på med mitt badum. 2 ggr har dom fått åka tillbax för att fixa fel och det är inte bra ännu. Så Jag, hantverkarn från Elit Keramik som är ansvarig & min förvaltare hade ett "möte" kl 07 imorse i mitt badrum. Förvaltaren en snäll liten tjej i typ 25-30 års åldern, har dock en konstig frisyr. Typ en liten pojkfrisyr som små barn har, när det bara hänger ner lixom. Jaja gubben från hantverkar firman är typ 65-70 bast, lång och alltid kostym. Vi började iaf påpeka för gubben alla fel som dom måste fixa, allt var så himla enkelt enlig honom. "De är bara att lägga lite fog där" "Det är bara att sätta dit en större damask" "Den trasiga kakelplattan är bara att byta" osv. Om det nu är så jävla lätt, varför har dom inte gjort de från början då? När jag efter ca 9 punkter som behövde fixas påpekade att ett av felen dom fixade förra gången fortfarande inte va bra gjort. Då jävlar i min låda, då fick gubben sig ett frispel. Började i mitt lilla lilla lilla badrum som är typ 1,20X2,30cm. Han börja skrika på mig att "Nu får det fan va nog, hur FAN ska vi komma åt där?" m.m m.m m.m Han skrek och vifta. Både jag och förvaltaren tapp typ hakan. Sedan smällde han igen dörren och sprang där ifrån. Jag och lilla tjejen stog chokade kvar i badrummet.
Trevlig start på dagen va?


Njut kväll





Efter motion, städning & matlagning fick jag njuta. Jag är ju en riktig sucker för Semlor. Jag älskar de! Så jag unnade mig en semla igår kväll. En Jerkstrands blev det. Så jag kröp upp i soffan under filten och kollade min favvo serie "En idiot på resa" i detta avsnittet var han i Egypten. La mig kl 22, sov ur uselt. Kändes aldrig som jag somnade ordentligt, ni vet när de känns som att man bara ligger och vilar. Sån hemsk natt blev de, fast jag va såå trött och ville bara somna.


En unge i miuten

 




Så ni de igår? Usch har suttit med benen i kort hela dagen. Fy fan alltså, skall man behöva gå igenom det? Man vill ju ha resultatet nångång men hellst hoppas förlossningen. Typ söv ner mig och väck mig när det är klart. Eller surrogat morsa kanske? En sån kanske man skulle anställa när det är dax att skaffa en avkomma. Och männen då? Va fan gör dom för nytta där då? Vissa säger typ "Åh det är faksikt jobbigt för männen med" aa fan va jobbaigt va, stå och kolla på medans frugan får utstå världens smärt pga av att han har planterat något i henne. Nån man sa "Man önskar ju att man kunde ta smärtan istället för henne" AA yeah right de tror jag inte du hade velat. Männen hade la gått av på mitte då. De kanske bara är vi kvinnor som klarar av den smärtan. De e ju fan diskriminering att behöva ligga där med massa folk omring som petar, klämer, frågar tittar överallt. De gäller att man kunnit ta på sig deo och rakat ben & under armarna. För där ska dom granska, titta och pilla. Nä detta får man överväga, rätt noga. De e väl iaf ett par år kvar innan jag behöver tänka på de.



Internationella Kvinnodagen


Motions Måndagen



Håll i er nu gott folk. Och gör ett stort kors i taket. Det är nämligen så att jag va ute och sprang igår efter jobbet. Fattar ni eller? jag gör inte de. Men de börjar kännas ordentligt i benen nu, vill inte veta hus de kommer kännas imon. Skall ut en sväng idag efter jobbet med. Jag & mina nya lila tränings brallor ska nog bli BFF. Tänkte köra varannan dag men eftersom jag tänkt unna mig en Jerkstrands semla idag så får de bli idag med. Ni har väl inte glömt att det är Semledagen idag? Fettodag alltså.






Efter löprundan, dusch m.m blev det bara en omelett med lite wok-grönsaker och bönmix.


Jobb Måndag


Seg, Städ, Sol Söndag

Blev väckt strax efter 11 på Söndagen. De va bara palla sig upp ur sängen och börja städa. Slänga alla gårdagens lik. Dammsuga, tvätta golv, plcka ur glasbitar ut fötterna som jag fick medans jag gjorde frulle. "Inget kalas utan krasch"

Men när jag va klar med städandet tog jag en promenad i solen. Gick förbi solariet med. Mollys Sol vid Redbergsplatsen. Fan va dyra dom är. De e samma solarium som på Torpa sol där jag brukar sola fast mkt dyrare.


Aubergine burgare

Hittade ett recept på deffmat men jag gjorde om det litet, tror detta blev bättre faktiskt. Blev skit gott & nytt.
Du behöver:
1 Aubergine
1 Tomt
1 Rödlök
1 klump Mozzarella
Basilika

Skiva auberginen i skivor, grilla i torr helt grillpanna & salta ordentligt. Skriva lök, tomat & mozzarellan. Varva allt mellan aubergine skivivorna så det blir som en burgare. Kör i ugnen tills osten smält och de blivit genomvarmt. Vi hade ungs grönsaker och kesella till. Hade nog räckt men en god sallad till bara.





Dagen med stort D

Jag hade ju sett fram emot Lördagen i fler veckor. Vaknade grymt tidigt. Satte igång med städning, förberedning, nagelmålning m.m. jag har väldigt dåligt tålamod när det kommer till små pill saker som nagel pill och lösfransar pill. Naglarna blev helt ok faktiskt=) För att vara första gången och för att vara jag är jag grymt stolt. Att sätta på lösögonfransarna gick precis som vanligt, åt helvete. Höll på att få ett psykbryt men Sofia min ängel hjälpte mig. Hon kom vid 16 tiden så fixade vi oss och lagade lite mat.

Vi hade jätte kul hemma hos mig. Körde lite Kinect med. Vi gick till Park Lane fast Challe och Linda hängde inte med för dom skulle jobba söndag morgon. När vi väl kom in på Park Lane hade ja så grymt ont i fötterna och blev så trött. Så jag blev inte så långvarig där. Alla splittrades och vissa va rätt dragna. Nämner inga namn men ja fick snällt ta ett litet yväder under armen och se till att hon kom hem ordentligt=)





Fredag

Fredagen blev lugn. Gjorde lite jobbärenden på vägen hem så åkte redan halv 4 från kontoret.
Lovisa kom hem till mig vid typ 19. Hon hade gjort en sån fin dekal till min duschvägg. Jag körde lite förnsterputs innan vi satte igång då kände jag hur hela väggen sviktade. Medans vi höll på att klistra fast dekalen ramlade hela duschväggen loss från fästet. Ni fattar ju sicket bra badrum jag har, suck! Vi fick iaf tryckt dit den lite.

De blev jätte fint, mycket nöjd.

Sen kom Malin över med så vi snacka skit och högläste ur min bok "Alla får ligga" tänkte vi skulle hitta någora bra tips till lördagen för bättre resultat.

Sicket tråkigt inlägg detta blev. Skit samma, mitt liv är rätt tråkigt ibland.

Ungs grönsaker

Det blev de till middag igår. Släng i det du gillar jag hade:

Mörötter
Plsternacka
Kålrot
Rotselleri
Broccoli
Champinjoner
Zuccini
Lök
Vitlök

Ringla över lite olja, salta peppra. Släng på någon annan krydda d gillar. Behövs inte så mkt kryddor för grönsakerna är så goda naturella. Servera med en klick kesella och sallad.


Lunchen

Idag blev det Modi Fast Choklad till lunch så jag gjorde lite ärenden på lunch rasten

  

Camilla avslöjar

Vill ni veta en topp hemlighet? Ni vet Sveriges Mäster kock? Det finns en kille som heter Björn som är med, rätt lik Logan i X men. Ser ut som en varulv typ, riktig jävla kläm käck är han. Alltså Björn är käck inte X men gubben.


Här kommer under cover info, är ni med?
Han jobbar här i samma byggnad som mig alltså SCA vårt kontor ligger i samma byggnad som SCA så i lobbyn där vi sitter och dricker kaffe brukar han hänga med. Detta betyder ju att han antagligen inte vann för då hade han väl jobbat som kock nu?


Shopping

Åkte från jobbet 15:40 Ninni till mitt jobb så vi åkte direkt. Jag körde ner va framm strax innan 17 fick parkering typ NÄRMAST hur ofta händer de? Glada över den bästa parkeringen tof vi varsinn kundvagn och tåga in. Bunkra upp med korgar under vagnarna som man gör. Sen började vi med att ta neder våningen så vi lämna vagnarna på kundparkeringen och gick ner med en korg. Mina torkarblad har blivit kassa så hittade 2st nya för 14.95kr fattarna eller? Fattar inte hur det kan vara SÅ billigt. När vi kom upp efter typ 4-5min hade nån jävlen snott min kundvagn. Blev rätt irriterad och ägnade 5min åt att hitta tjuven och kolla nummret på vagnarna eftersom jag hade skrivit upp mitt nummer på vagnen. Sen blev jag helt uppe i shopping så glömde bort det så ilskan gick över. Jag är sjukt nöjd över det jag köpte. Tror mitt badrum kommer bli mkt fint, köpte lila handdukar.




ULLARED

ULLARED idag med lillasyster. Jag behöver shoppa en del till festen på lördag plastmuggar, snacks m.m sedan lite nytt till mitt badrum med. Kanske nya handdukar? Hmm undra vilken färg man skall välja. Jag ska lägga upp lite bilder när allt är klart.


Kvällsmat

Tisdagens kvällsmat blev Oppsie macka med stekt ägg och kesella gott=)


Oppsie

Igår läste jag lite på olika LCHF bloggar. Tanken har slagit mig om att testa detta men jag har inte varit så insatt i hur det funkar. Läste på lite igår och funderar på att testa detta. Får se om det är något mer som vill testa, blir ju mkt lättare då när man kan hjälpa varann.

Jag hittade då iaf ett recept på ett kolhydratfritt bröd. Mycket enkelt att göra.

Oopsie-bröd
Tid: 35 minuter
Antal: ca 6 st Oopsies

Ingredienser
3 ägg
100 gram philadelphiaost
Lite salt.
Ev. lite bakpulver.

Gör så här
Dela på äggvitor och gulor. Vispa äggvitorna hårt med lite salt. Man ska kunna vända på bunken utan att vitorna rinner ur. Vispa gulorna i en annan bunke tillsammans med philadelphiaosten och (Ev. lite bakpulver). Sedan vänder du försiktigt ner ostsmeten i vitorna. Lite i taget. Rör inte alltså, utan blanda försiktigt. Detta för att man vill bibehålla luften i smeten. Klicka sedan ut på smörat bakplåtspapper och grädda i ugnen på 150 grader i 25 minuter!

Variationsmöjligheter
Detta grundrecept går även att använda till bl.a. smörgåstårta och rulltårta

Gör så här
Dela på äggvitor och gulor. Vispa äggvitorna hårt med lite salt. Man ska kunna vända på bunken utan att vitorna rinner ur. Vispa gulorna i en annan bunke tillsammans med philadelphiaosten och (Ev. lite bakpulver). Sedan vänder du försiktigt ner ostsmeten i vitorna. Lite i taget. Rör inte alltså, utan blanda försiktigt. Detta för att man vill bibehålla luften i smeten. Klicka sedan ut på smörat bakplåtspapper och grädda i ugnen på 150 grader i 25 minuter!

Variationsmöjligheter
Detta grundrecept går även att använda till bl.a. smörgåstårta och rulltårta

Jag gjorde 6 st. Om man räknar kalorier som jag gör blir det 80kcal per bröd. Det är då mer än hälften så mkt kcal som i vanligt bröd och dessutom kolhydrat fritt och proteinberikat. Man kan ju pröva att göra på light kanske?

Måste erkänna att det va ingen wow upplevelse men helt ok, det smakade lite omelettaktigt tycker jag. Sen bredde jag ut mina ganska mkt så dom blev inte så tjocka. Men såg på många ställen att dom använt det som hamburgebröd och så. Tänkte även att man borde kunna göra lite större varianter typ tortilla stolek och andvända som wrap?




 


Bäst-Trafik?

Fick en jätte fin överraskning igår när jag kom hem. Eller 2 kanske? eller nä kan inte säga att de faktum att hantverkrana äntligen satt upp min duschvägg borde vara en överraskning. Jag hade iaf fått ett brev från Västtrafik. En kväll i Januari var jag Lovisa & Sofia på Incontro. Det började snöa utav helvete vilken resulterade i att när jag skulle åka hem gick de inga spårvagnar.

Hela spårvagnastrafiken va kaos. Lyckades ta mig till Drottningtorget sen kom jag inte längre. Tog 2 timmar att komma dit. Efter X antal försök att ta mig hem va in granne Johan så snäll så han kom och hämtade mig. Jag hade inte råd att ta taxi hem och ville inte ligga ute med alla pengar och sedan kanske få tebax pengarna från västtrafik.

Men jag skickade iaf ett argt brev till västtrafik, detta var i mitten av Januari och jag hade nästan glömt av det. Räknade ju inte med att jag skulle få något för den. Men skenet brog och jag fick igår ett brev där dom bad om ursäkt och fick 300kr att ladda mitt västtrafiks kort med=) Mitt kort har vart slut länge nu men jag har iof inte haft användning för det efetrsom jag inte vart ute något. Men de blir ju perfekt nu till helgen, skall bara gå till pressbyrån och få det inladdat.

Jag har gått från att hata kommunaltrafiken till att le lite när jag tänker på mina 300kr=)



Ligga & Pudding

Igår kväll började mitt tv-maraton kl 19
19.00-19.30 Vem vet mest
19.30-20.00 Halv åtta hos mig
20.00-21.00 Familjen Annorlunda
21.00-22.00 Spårlöst Försvunnen
22.00 Sova

Innan tv-kvällen började lästa jag några sidor ur "Alla får ligga" den inleddes med "Denna boken kan inte hjälpa dig att hitta kärleken eller att bli kär. Utan bara att flirta och ha roligt på vägen" jaha suck. Det hade ju varit det bästa. Om man hittade sin kärlek såfort man läst boken, de va de jag hoppades men visste ju att den inte stämnde. Men att blir grym på att flirta och locka till sig intresse låter ju inte fel det heller.





Jag prövade igår Modifasts vanilj pudding, bara prövat choklad innan. Trodde inte att den skulle vara lika god då jag inte gillar shaken med vanlij smak. Men dra mig baklänges så god den var. Hade lagt fram lite jordgubbar på tining till morgon gröten så jag nallade en gubbe där och fin hackade nästan mosade och la på puddingen. De smaka typ vanilj, mannagryn pudding lr nåt. Svin gott iaf=)


RSS 2.0